Paraproctita prostatita. Навигация по записям
Conținutul
Dintre factorii care contribuie la dezvoltarea paraproctitei, putem distinge: diabet zaharat; un sistem imunitar slăbit din cauza alcoolismului, transmiterea durerii în gât sau a gripei, epuizare; hemoroizi; constipație frecventă.
Simptomele paraproctitei acute Forma acută de paraproctită nu poate fi numită obișnuităsupurație, care se formează în țesutul pararectal.
Nu este necesar să spunem că aceasta este o suprapunere banală similară unui abces sau unui furuncle, care se formează adesea atunci când apare o infecție în regiunea perianală exterioară.
Simptomele paraproctitei se manifestă adesea prin formarea unei fistule purulente.
Pentru forma acută a bolii se caracterizează printr-un debut acut și o severitate a manifestărilor clinice, care sunt determinate de încetarea focalizării inflamației, de mărimea acesteia, de trăsăturile paraproctita prostatita ale agentului cauzal care la provocat.
Pus format în țesutul peritremoral, nu găsește o ieșire, astfel încât abcesul se răspândește în continuare și intens.
Simptomele specifice ale paraproctitei depind în mod esențial de localizarea focalizării. Debutul bolii se caracterizează prin debutul durerii de cap, slăbiciune, stare generală de rău.
Temperatura corpului este ,5 ° C și mai mult. Există o răceală, articulații și mușchi, lipsa apetitului.
Tulburări ale scaunului și urinare pot să apară, dureri urgente la defecare, urinare dureroasă. În plus, există o posibilitate de mpmrt prostata a durerilor de intensitate variabilă, care sunt concentrate în abdomenul inferior, în pelvisul mic și paraproctita prostatita rect. Toate aceste simptome de paraproctită corespund tuturor formelor de paraproctită acută.
Dar fiecare tip de boală are propriile caracteristici caracteristice. Operația constă în deschiderea focarelor de infecție și înlăturarea zonelor neviabile disponibile.
Dacă această formă a bolii este însoțită de formarea unui curs fistulos, chirurgul o exclude. La sfârșitul operației, se stabilește drenajul, datorită căruia pudelul poate curge liber din zona afectată.
După cum puteți vedea, probleme intestinale sau chiar un sistem imunitar deficitar pot duce la o problemă cum ar fi paraproctita. Tratamentul fără intervenții chirurgicale, desigur, este posibil, însă alegerea trebuie făcută numai după consultarea unui specialist calificat. Tipuri de inflamație Inițial, trebuie menționat că paraproctita poate lua două forme: acută și cronică.