Programează o întâlnire cu noi

0766 465 178 /
0769 255 580

Despre noi

“Grija pentru om și destinul lui trebuie să constituie interesul principal.”  – Albert Einstein

Menirea noastra este de a oferi servicii de ingrijire vaste adresate unei comunitati de seniori rezidenti, intr-un mediu familial, confortabil si in conditii de inalta calitate.

Pentru asistarea si siguranta parintilor sau bunicilor dumneavoastra personalul nostru, cu experienta  si atentie indreptate catre micile detalii, este disponibil permanent prin interesul, grija si sprijinul asigurate ori de cate ori este nevoie.

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de a le asigura acestor seniori caldura mediului familial, tratament medical personalizat, punand la dispozitie in centrul de cazare si ingrijire pentru persoane varstnice  Green House Residence un ambient ospitalier, o atitudine amabila si prietenoasa din partea echipei noastre.

Echipa noastra este  structurata  pe trei departamente:

  •  Managerial – department  reprezentat de un mediator si un avocat;
  • Administrativ – department format din director executiv, asistent social ingrijitori, bucatar, operator logistica si gradinar;
  •  Medical  – departament format din medic cu specializarea medicina generala, medic psihiatru, psiholog, asistenti medicali).

Locație

Green House Residence, este situat în localitatea Mătăsaru, județul Dâmbovița, la doar 40 de minute de București, într-o zonă ușor accesibilă. Aflat în mijlocul naturii, vis-a-vis de pădure, rezidența Green House este un locul unde seniorii se pot bucura de confortul și facilitățile de acasă. Suntem o comunitate dinamică,  ce oferă îngrijire specializată și promovează un stil de viață activ, prin intermediul activităților recreative.  Această abordare ne ajută să oferim cele mai bune condiții seniorilor rezidenți.